Algemene voorwaarden

HANDELSNAAM
Bloemen Adriaenssens is een handelsnaam van Bloemenstudio, gevestigd in Belgie en ingeschreven onder nummer BE686.422.082.

PRIJZEN
De prijzen die in de on-line bloemenwinkel gegeven worden, bevatten de leveringskosten die de uitvoerder hanteert en de lokale BTW. Bloemen Adriaenssens past een vermeerdering toe van 5,00 en 10,00 EUR (afhankelijk van de leveringsplaats) .

PRIVACY
Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

ORDERBEVESTIGING
Wanneer u bestelt, verschijnt er een orderbevestiging op uw scherm. U kunt ook een volledige bon uitprinten wanneer uw bestelling is uitgevoerd.

NIET BESCHIKBARE PRODUCTEN
Normaal komen de geleverde bloemen overeen met de afbeeldingen, maar afwijkingen kunnen voorkomen, want bloemen blijven een natuurproduct.

AFLEVERTIJDEN
Als u voor 12.00 uur bestelt, worden de bloemen in Beerse en omliggende nog dezelfde dag bezorgd (uitgezonderd woensdag tijdens onze sluitingsdag). Het tijdstip van bezorging is meestal na 16.00. u.

De standaard levertijden zijn van 10.00 uur tot 20.00 uur, echter met drukke dagen en dagen zoals Valentijn, Kerst, Moederdag, Vaderdag, Pasen etc kan het zijn dat de bloemisten ook nog in de avond de bloemen bezorgen vanwege de drukte. Op deze dagen zal de bloemist proberen om op gevraagde tijden te leveren, maar dit kan nooit gegarandeerd worden door de drukte.

LEVERINGSGARANTIE
U kunt bij uw bestelling aangeven dat de bloemen bij de voordeur/achterdeur mogen worden gezet of bij de buren mogen worden afgegeven als de ontvanger niet thuis is. In beide gevallen aanvaardt Bloemen Adriaenssens geen aansprakelijkheid als de bloemen worden gestolen.

WIJZE VAN LEVERING
De bloemen worden door de bloemist naar de ontvanger gebracht.

LEVERINGEN
Momenteel leveren we nog geen bloemen buiten de regio van 20 km vanuit Beerse.

VEILIGE BETALING
U kunt op verschillende manieren betalen (zie betalingsmogelijkheden). Betaling via onze website is volkomen veilig, we werken alleen via de beveiligde verbindingen van Mollie.

VALSE BESTELLINGEN
Van fraude en valse bestellingen wordt aangifte gedaan.

DIVERSEN
Het downloaden van materiaal van de website gebeurt op eigen risico.

VERWERKING VAN ORDERS
Uw email en bestellingen worden tijdens kantooruren verwerkt (maandag-zondag 9-19).Met uitzondering van woensdag (sluitingsdag) Bestellingen die via de website op woensdag gebeuren zullen donderdag verwerkt worden.

Betaalwijze

BETALING PER Bank CARD
Betaling geschiedt via Mollie.  Zodra de betaling bij Mollie is goedgekeurd wordt de bestelling naar ons verzonden. Ook hier gebruiken we alleen beveiligde verbindingen.

Leveringsgarantie

GARANTIE
Wij garanderen dat de bloemen op de gekozen dag worden geleverd (met uitzondering van woensdag), dat de waarde correct is en dat de bloemen van goede kwaliteit zijn. Dezelfde dag bezorgen mogelijk, indien voor 12.00 uur besteld wordt . Op elke bestelling heeft u 5 dagen versgarantie. Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken.

ALS U NIET TEVREDEN BENT
Wend u zich uiterlijk 24 uur na de levering met uw klacht tot de bloemist die de bloemen heeft geleverd. (Zie pakpapier of adresetiket.) Bij eventuele vragen kunt u contact met Bloemen Adriaenssens opnemen. Mocht u klachten of opmerkingen hebben, dan horen wij deze ook graag zodat wij hierop actie kunnen ondernemen en kunnen voorkomen in de toekomst.

ANNULERING / TERUGBETALING
Indien uw order wordt geannuleerd wegens niet-levering zal Bloemen Adriaenssens deze terugbetalen binnen 30 kalenderdagen. Indien de bloemist heeft geprobeerd te leveren op het door u aangegeven adres, kunnen er bezorgkosten en een deel van de boekettprijs in rekening gebracht worden. Indien u uw order zelf wenst te annuleren kan dit tot 1 werkdag voor de opgegeven dag van levering. Indien de bloemist vanwege de uitzonderlijkheid of grootte van uw order kosten heeft gemaakt zoals inkoop van bloemen specifiek voor uw order of het bedrukken van een rouwlint, dan kunnen deze kosten aan u doorberekend worden.